Verdens nye turistcentrum: DUBAI

Ferie i DubaiFerie i Dubai
Dubai er en af de syv Emirater i De Forenede Arabiske Emirater. Dubai kaldes ligeledes Dubai Emirates eller Dubai City. De fleste af Emiraternes stærke økonomi er baseret på olie, mens Dubai ligeledes er berømt for turisme. Det er en drømmeby i den Persiske Golf.

Med subtropisk klima, varme og solrige dage, er vejret altid rart i løbet af året. Det er et af de vigtigste punkter der tiltrække mennesker, at der altid er solrigt. Geografien i Dubai er unik. Omgiver af hav, der er klipper og de små øer er værd at se.

Udover at være blevet et unikt og eftertragtet turismecenter, er Dubai også en handels- og forretningsby. Det sprog, der anvendes i byen er arabisk, engelsk, hindi og urdu. Idet det er et internationalt sted, kan man altid finde nogen der taler engelsk, så kommunikationen er nem.

Transportmuligheder er gode. Dubai Lufthavn (Dubai International Airport) er stor, og millioner af passagerer benytter denne lufthavn hvert år. To ekstra lufthavne er ved at blive bygget i Dubai, og dette vil gøre transporten lettere. I byen fungerer busserne godt og de kører til alle hjørner af byen. Udover dette er metroen under opbygning.

Aktiviteter i Dubai
Dubai by virker ikke særlig stor, men der er mange steder at besøge og mange ting at gøre. Mange nye steder bliver føjet til listen af aktiviteter til gavn for turismen og turisterne. Først og fremmest er det syvstjernede hotel, Burj, symbol for byen. Man bør se Burj og bo der, hvis man kan. Det syvstjernede hotel er symbol på luksus og oven i købet er hotellet klassificeret som en af de højeste bygninger i verden, en af de mest luksuriøst byggede bygninger, det eneste syvstjernede hotel og mange andre unikke funktioner.

Hvis du leder efter noget andet end hav og strand, er der arkæologiske lokaliteter i Dubai, udgravninger der er dateret tilbage til det 7. århundrede. For en historie elsker, er det en stor chance for at se og undersøge disse steder.

Landsbyerne repræsenterer de traditionelle værdier og kulturer i området. I disse landsbyer udføres traditionel kunst. Her kan du finde pottemagere og du kan købe håndlavede gaver. Du kan opleve eventyr i disse landsbyer. Ørkener, ture til naturlige smukke oplevelser og ride på kameler er også fantastiske oplevelser.

Befolkningen i Dubai er fra forskellige nationer og religioner, men muslimerne er den største del af befolkningen og Den Store Moske (Grand Mosque) Jumeirah moskeerne er steder der er værd at besøge. Synet af disse enorme og smukke moskeer er en stor oplevelse. Hvis du kommer dertil, vil du blive inspireret af arkitektur og synet af dem.

Gold Souk er basaren, hvor der kun handles med guld, der er en utrolig oplevelse. Du kan, i lige fra små butikker til de store, finde alverdens smykker.

Forretning i Dubai
Hvis du er i Dubai på grund forretninger, Dubai World Trade Center er et sted, du helt sikkert skal besøge. Bygningen er så stor og charmerende at du blot ved at se byningen, kan forstå den økonomiske og handelsmæssige vækst i byen.

Besøg den officielle hjemmeside for Dubai.

0 thoughts on “Verdens nye turistcentrum: DUBAI”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *