Ny app til rejseafregning til mine mange rejser

Som de fleste af jer nok ved, så elsker jeg at rejse, og det er noget, jeg prioriterer at gøre jævnligt. Heldigvis har jeg været så privilegeret, at jeg også har et job, hvor jeg rejser en del. I forbindelse med dette vil jeg gerne fortælle jer om en app til rejseafregning, som jeg har fået øjnene op for.

Når man er på forretningsrejse, skal man lave rejseafregning, og det er jeg mildest talt ikke ret gode venner med, fordi det er så besværligt, og det tager så lang tid. Derfor har jeg længe været på udkig efter andre måder at lave rejseafregning på andet end den traditionelle manuelle måde, hvor man skriver alt ned, man har brugt penge på.

Da jeg ved en tilfældighed faldt over den her app til rejseafregning, var jeg solgt fra start af. Den fungerer bare, og den kan alt det, jeg har efterlyst, og som jeg personligt selv har hadet ved at lave rejseafregning.

Dette er dog langt fra det eneste, app’en til rejseafregning kan, for det viser sig også, at den sparer mig for rigtigt meget tid, og det var selvfølgelig det argument, jeg brugte for at få min chef overtalt til at investere i systemet. Heldigvis fik jeg ham overtalt, og jeg har nu været den glade bruger af app’en til rejseafregning fra Acubiz i et halvt års tid, og nu hvor jeg har haft lidt tid til at teste systemet af, kan jeg fortælle jer, at jeg stadig er meget begejstret for app’en, og jeg bruger den flittigt på alle mine forretningsrejser. Den kan helt klart anbefales!

app til rejseafregning

0 thoughts on “Ny app til rejseafregning til mine mange rejser”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *