Jeg trænger til ferie!

Gud hvor jeg længes efter ferie! Gør I andre også det? Jeg har tænkt meget på at tage på ferie her på det sidste, men jeg kan ikke helt blive enig med mig selv om, hvor jeg skal tage hen.

Jeg har altid drømt om at komme til Hawaii og opleve den smukke natur og den fantastiske stemning, som jeg er overbevist om, at der er, men jeg har også et stort ønske om at komme til Barbados eller måske Caribien generelt. Eller måske Maldiverne! Det er dog alle sammen nogle meget dyre rejser, så det bliver nok ikke lige foreløbigt desværre.

Har I nogle drømmedestinationer, som I ved sandsynligvis aldrig kommer til at blive til virkelighed?

rejse

Jeg drømmer mig langt væk lige nu – kan I fornemme det?

0 thoughts on “Jeg trænger til ferie!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *