Flyselskaber: Pegasus Airlines – Rejser / flyrejser med Pegasus

Flyselskaber: Pegasus Airlines Flyrejser med Pegasus
Pegasus Airlines
er et tyrkisk flyselskab med hovedsæde i Istanbul, Tyrkiet. Sabiha Gökcen Lufthavn i den asiatiske del af Istanbul er Pegasus’ største base og her fra er de fleste afgange inden for landets grænser. Pegasus Airlines har fokus på inderigsrejser til tyrkiske stor- og feriebyer og desuden udenrigsruter.

Oprettelse af Pegasus Airlines
Pegasus Airlines blev etableret i 1989, og siden da er det blevet til en af de førende flyselskaber i landet. Siden oprettelsen har selskabet været ejet af forskellige navne og virksomheder. Først var det Aer Lingus, dernæst banken Yapi Kredi og nu Esas Holding og Silkar Holding.


Pegasus har hovedsagelig charterflyvninger og selskabet har en stor del i transport-sektoren i Tyrkiet. Hertil kommer, at selskabet kører med wet lease system, når den ekstra kapacitet er nødvendig.

Jar Maintenance Authority, RNVA Authority, RVSM Authority, ISO 9001: 2000 Quality Management System Certificate, TÖSHİD Membership er blot nogle af de certifikater Pegasus Airlines har.

Sikkerhed er et vigtigt emne for dette moderate og nye flyselskab. Alle besætningsmedlemmer skal igennem nødvendige sikkerhedskurser og public relations er også en del af deres uddannelse.

Pegasus Airlines Flåde
Pegasus Airlines har totalt 19 fly, Boeing 737-300, 737-400, 737-500 og 737-800 modeller. Flåden virker måske ikke særlig stor, men nye fly er kommer til for at kunne opfylde behovt for efterspørgslen.

Vigtigste destinationer for Pegasus
Pegasus Airlines er et charterfly-domineret flyselskab og flyver 17 lande med mere end 100 destinationer og med sine interne destinationer til 17 byer. Eksterne flyvninger er hovedsageligt til Europa. De internationela lande, Pegasus har flyrejser til, er Danmark, Østrig, Belgien, Cypern, England, Tyskland, Italien, Iran, Holland, Skotland og Schweiz.

Indenrigs flyrejser i Tyrkiet er til følgende storbyer: Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Istanbul, Izmir, Kayseri, Malatya, Mardin, Samsun, Trabzon og Van.

Køb flybilletter online
Med Pegasus’ online tjeneste kan du købe billige flybilletter online. Det er også muligt at foretage online check-in, se destinationerne, se ankomst- og afgangstider og det er også muligt at følge andre transporttjenester efter ankomsten, hvis en sådan tjeneste er tilgængelige på det sted du rejser til.

Besøg Pegasus Airlines hjemmeside (På engelsk).

Læs også om andre flyselskaber.

0 thoughts on “Flyselskaber: Pegasus Airlines – Rejser / flyrejser med Pegasus”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *