FLYSELSKABER: Flyrejser med Lufthansa

Flyselskaber: LufthansaLufthansa: There is No Better Way to Fly
Lufthansa: Der er ingen bedre måde at flyve. Eller det originale slogan: Lufthansa: There is No Better Way to Fly. Sloganet for dette store flyselskab viser deres tillid til kvaliteten.

Deutsche Lufthansa, eller som vi kender det i dag, Lufthansa, er et tysk flyselskab. Lufthansa er det største flyselskab i Europa og det er den femtestørste i verden. Lufthansa’s lufthavnsbase er Den Internationale Lufthavn I Frankfurt (Frankfurt International Airport). Derudover har flyselskabet en mindre base i Den Internationale Lufthavn i München (München International Airport).

Lufthansa er medlem af Star Alliance og har også en rolle i grundlæggelsen af Star Alliance. Star Alliance blev stiftet med blot fem luftfartsselskaber, og Lufthansa er et af dem.

Grundlæggelsen af Lufthansa
Virksomheden blev grundlagt i 1926 under navnet Deutsche Luft Hansa Aktiengesellschaft, men med tiden blev det ændret til blot “Lufthansa”. Lufthansa begyndte med begrænsede destinationer til Spanien, det østlige Atlanterhav og Sydamerika ved grundlæggelsen, men viste stor udvikling. Første og Anden Verdenskrig påvirkede flyselskabet. Efter Første Verdenskrig blev nye destinationer tilføjet, og efter Anden Verdenskrig, krævede selskabet en fornyelse, der åbnede op for flyrejser til mange punkter i hele Europa. Lufthansa er et gammelt firma, så fra tid til anden er det nødvendigt med fornyelse. Lufthansa er et selskab der til mindste detalje lever op til dette krav og følger med tiden. Lufthansa tilbyder med sin stærke flåde nu flyrejser til hele verden.

Lufthansa’s Flåde
Lufthansa har en stor flåde og er et af verdens største flyselskaber. Der findes mere end 270 fly. Listen omfatter Airbus, Boeing, Bombardier og Embraer modeller. Ud over disse fly, fortsætter Lufthansa med at berige sin flåde.

Lufthansa’s vigtigste destinationer
Lufthansa har flyrejser til Afrika, Asien, Europa, Nord- og Sydamerika. Dens service omfatter mere end 200 destinationer i mange lande. Dette er kun den del af Lufthansa selv, derudover, tilbydes der flyrejser med partner flyselskaber.

Nogle af de vigtigste destinationer for Lufthansa er Algeriet, Egypten, Etiopien, Sydafrika, Sudan, Turkmenistan, Kina, Japan, Indien, Pakistan, Indonesien, Iran, Israel, Libanon, Yemen, Østrig, Belgien, Cypern, Finland, Frankrig, Tyskland , Grækenland, Irland, Italia, Polen, Rumænien, Spanien, Schweiz, Tyrkiet, Storbritannien, Canada, USA og Brasilien.

Lufthansa’s online tjenester
Lufthansa’s hjemmeside er tilgængelige på forskellige sprog. Hjemmesiden giver de besøgende mulighed for købe flybilletter online, reservere sæder, se flyselskabets forskellige kampagner og tilbyd, online check-in, se tidsplaner for ankomster og afgange. Billetpriserne er også tilgængelig på hjemmesiden. Du kan planlægge tiden efter ankomsten med de oplysninger, der findes på Lufthansa’s hjemmeside.

Besøg Lufthansa’s hjemmeside

Se også flere Flyselskaber: Turkish Airlines

0 thoughts on “FLYSELSKABER: Flyrejser med Lufthansa”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *