Flyselskaber: Air Malta

Air Malta er det officielle flyselskab i Malta og med hovedsæde i Luqa. Den vigtigste lufthavn for Air Malta er Malta International Airport.

Grundlæggelsen af Air Malta
Alt begyndte med uafhængigheden af Malta. Den nye regering krævede et nationalt flyselskab og Air Malta blev grundlagt. Grundlæggelsen skete i 1973.

Air Malta begyndte med begrænsede destinationer og blot et par fly. Med tiden har selskabet erhvervet sig nye fly og udvidet flåden. Efter uafhængigheden gennemgik Malta selv en stor udvikling. En stor lufthavn blev åbnet, der betød et stort skridt for Air Malta. Siden 2007 har Air Malta arbejdet med Etihad Airways.

Air Malta er en af de mest troværdige luftfartsselskaber. Bagage tab, ulykker og flykapring er meget sjældne for Air Malta. Det gør det til en foretrukket flyselskab blandt passagererne.

Air Malta’s flåde
Air Malta har en lille flåde. Da Air Malta kun har indenrigs, udenrigst og charterflyvninger til begrænsede destinationer bestemmelsessteder, er flåden ikke særlig stor. Air Malta yder services med 14 fly. Der er fem Airbus A319-111, otte Airbus A320-200 og en McDonnell Douglas MD-90-30 model.

Vigtigste destinationer for Air Malta
Air Malta har flyvninger til Afrika, Asien og Europa, herunder 36 forskellige punkter. De lande Air Malta flyver til er Israel, Østrig, Belgien, Bulgarien, Tjekkiet, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Holland, Norge, Portugal, Rumænien, Rusland, Spanien, Sverige, Schweiz, Tyrkiet, England, Egypten, Libyen, Marokko og Tunesien.

Ud over de interne og eksterne flyvninger har Air Malta charterflyvninger. Charterdestinationerne omfatter East Midlands, Cardiff, Newcastle, Bristol og Birmingham.

Online flybillet med Air Malta
Den officielle side for Air Malta er velorganiseret. På hjemmesiden kan du finde oplysninger om Malta. Du kan planlægge din tur, bestille flybilletter og følge afgangs-og ankomsttider. Der er også oplysninger om visse tjenester såsom online check-in, biludlejning, erhvervsrejser, indkvartering, bagage, særlige forhold for børn, kæledyr pleje og underholdningsmuligheder under flyvningen.

Der kan følges med i kampagner på hjemmesiden. Især hvis du rejser til Malta, kan du finde kampagner og skemaer herom. Du kan ligeledes følge de seneste begivenheder på hjemmesiden.

Besøg Air Malta’s hjemmeside.

Læs om andre flyselskaber.

0 thoughts on “Flyselskaber: Air Malta”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *