FERIE: Rejs til Egypten

Ferie i EgyptenFerie i Egypten
Egypten, eller Den Arabiske Republik Egypten, er et nordafrikansk land nær Nilen. Med en historie fra palæolistisk alder (Tidlig stenalder) er Egypten et land fyldt med mysterier. Befolkningen boende både tæt på Nilen i Sahara-ørkenen og i de store byområder, er Egypten et af de mest folkerige lande i Afrika.

Cairo er hovedstaden i Egypten og primær transport foregår på havet. Færgetransport via Nilen, jernbanenet og flytransport er dele af transportsystemet. Suezkanalen er et handelscentrum og landets økonomi afhænger af Nilen, turisme, landbrug og tekstil.

Islam og kristendom er to store religioner i landet. Ud over disse, er der få andre trosretninger og få mennesker, der identificerer sig selv som ateister. Egypten er kombinationen af mange forskellige religiøse og mystiske trosretninger og der er tolerance overfor alle.

Egypten er en af civilisationens kerner for hele verdens historie og kultur. Fra oldtiden til i dag, med Hellenisme, Kristendom og Islam, indeholder Egypten en rig og mangfoldig kultur.

Egypten får ikke meget nedbør i løbet af året, har et tørt klima og solrige dage hver sommersæson. Nilen og bjerge giver sne og regn i vintersæsonen, selvom det ikke er særlig meget. Egypten er et land, der opfylder en del ønsker; fra historie til naturen og er et dejligt sted at holde ferie i.

Aktiviteter i Egypten
Pyramider er de første ting man tænker på når Egypten bliver nævnt. Der er mange forskellige historier om hvordan disse pyramider blev bygget og hvem der har bygget dem. At se disse mystiske konstruktioner er enestående, men man bør finde en guide der kan fortælle om pyramiderne. Ellers finder man ikke svar på alle de spørgsmål der dukker op undervejs – og dem kommer der rigtig mange af. Rejser til Egypten er fantastiske på grund af pyramiderne, som er det største man kan opleve i Egypten.

Når og hvis man besøger Egypten, så bør man se verdens længste flod Nilen, der er kilden til en meget frugtbar jord. Derudover er det en meget stor turistattraktion, hvor der arrangeres sejlture på floden. Der er mange spisesteder samt en masse andre spændende steder og aktiviteter langs flodbredden. Rejser til Egypten er alle pengene værd, oplevelser som Nilen skal ses.

Egypten er et stort land og der er aktiviteter i 24 timer i de store byer som Cairo og Alexandria. I byerne er der mulighed for shopping, fantastisk natteliv og ikke mindst smuk natur at gå en tur i. Hvis du ønsker at møde egypterne og opleve traditioner og kulturen, er caféer det helt rigtige valg. Egypterne elsker at sidde på cafe i flere timer ad gangen i hyggelig atmosfære og nyde te, kaffe og vandpibe. Rejser til Egypten kan findes til billige penge, også hvis du bestiller pakkerejser med fly + hotel.

Sahara-ørkenen og andre store og små endeløse ørkener er naturens selvskabte skønhed. Safariture er en god mulighed for at opleve ørkenen og den eventyr der følger med og der er overnatningsmuligheder i ørkenen.

Gamle civilisationers præg på landets arkitektur er meget tydelig. Hvis man er interesseret i historien må man ikke forlade egypten uden at have besøgt udgravninger, kirker, moskeer og biblioteker.

Derudover Egypten er berømt for sin store strande og det betyder svømning, dykning, camping og fiskeri. Egypten er et af de ældste og populære turismecentre og vil altid være det på grund af landets historie, arkitektur, natur og skønhed!

Besøg Egypt.com for yderligere info om Egypten.

0 thoughts on “FERIE: Rejs til Egypten”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *