FERIE: Bora Bora Øen

Ferie Bora Bora ØenFerie i Paradis: Bora Bora
Bora Bora er nok den mest populære Ø i hele verden. Billeder og reklamefilm fra øen er så perfekte, at nogle mennesker faktisk har tvivlet på om de overhovedet var ægte. Men I kan være sikre på at billederne og øen er ægte! Den ligner som taget ud af himlen, blå og grønne farver der dominerer i miljøet og alverdens eksotiske planter; Dette er bl.a. hvad du kan opleve i den magiske ø.

Info om Bora Bora
Bora Bora er en ø i Stillehavet og en del af Fransk Polynesien. Fransk Polynesien er en gruppe af øer og Bora Bora er den mest populære af dem. På øen er der to uddøde vulkaner, hvilke kan være grundene til den frugtbare jord og rige plantevækst. En lagune omringer øen der giver et smukt udsyn. Der er rigt af kokosnødder og disse er en stor industri for øen. Der tales engelsk, fransk og tahitisk på Bora Bora, hvor der tales engelsk på alle hoteller og butikker.

Øen er ikke særlig stor og ikke tæt befolket. Det menes at befolkningstallet er ca. 9000. Øen har været befolket i århundreder og der bor befolkningsgrupper fra hele verden på Bora Bora. Når Bora Bora nævnes, er turisme det første man tænker på. Der er specielle guide-tours, feriepakker og bryllupsrejsemuligheder til øen. Bungalows er en af øens specialiteter og der findes udelukkende bungalow hoteller. Det er muligt at bo på hoteller med enormt forskellige prisklasser, så det er en god ide at undersøge priserne grundigt, før man vælger et hotel. Der findes virkelig luksuriøse hoteller til enhver prisklasse. Det er ligeledes muligt at bruge udenlandsk valuta på øen, samt kreditkort.

Transportmulighederne på øen er lidt besværlig, da der ikke findes offentlig transport. Cykler er flittigt brugt da øen ikke er særlig stor. Men det har sin charme og fordel uden at være en belastning. Transport til øen udefra er ret enkel, da der er daglige flyafgange dertil.

Palmer Bora BoraAktiviteter i Bora Bora
Bora Bora er rig af natur; havet, bjergene, vandfald m.m. der giver rige muligheder for diverse udflugter. Man kan svømme i den smukkeste strand, iagttage fiskene i vandet eller fange dem, hvis man kan og dykning eller windsurfing er absolut en sjov oplevelse. Hvis man tør, kan man komme helt tæt på hajer og føde dem. Dette er en utrolig oplevelse, der ikke kan opleves særlig mange steder. At svømme her er som at svømme i et kæmpe akvarium. Små farverige fisk der svømmer helt tæt op ad dig, det krystalklare blå hav, solen, stranden, tropiske træer og venlige dyr. Derudover er blot vandring rundt på øen en smuk og afstressende oplevelse i sig selv under palmetræerne.

I Bora Bora, der er en kombination af det traditionelle og moderne udvikling, bliver man taget imod med blomster. Maden er det traditionelle køkken og nærmest ligegyldigt hvor man spiser, har man verdens smukkeste udsigt og solnedgang. Fisk og vin er en vigtig del af menuen.

Der er et blødt klime og vejret er varmt og solrigt. Medbring dog altid regntøj med på øen, da vejret kan skifte på et øjeblik. Tiden mellem maj og november er for det meste tør. Fra november begynder regnen. Husk ligeledes at medbringe myggespray og førstehjælpstaske, da det tropiske klima kan tilbyde os det uforventede.

Øen er et sikkert sted. Man kan gå en tur når som helst på døgnet, dog vil jeg anbefale at man husker sit kamera, for der er de smukkeste scener, man gerne vil gøre uforglemmelig. Man vil aldrig glemme en ferie på Bora Bora. En ferie på øen kan anbefales alle og specielt de nygifte.

0 thoughts on “FERIE: Bora Bora Øen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *