FERIE: Beskyt huden mod solens stråler og se yngre ud

Ferie: Beskyt huden mod solens UV-strålingHvordan beskytter man huden mod solens stråler og ser yngre ud end man er?

Vi jagter sol og sommer i disse måneder. Vi rejser sydpå som aldrig før og vores ferier handler i disse måneder udelukkende om solbadning. Vi elsker sommeren og nyder solen, så snart vi har muligheden for det. Solen tegnes altid med et smil af vores kæres små børn, dog er solen ikke så venlig. Solens UV-stråler er i værste fald medskyldig i hudkræft og skader på huden, heriblandt ældning og rynker.

Det er muligt at stoppe ældningsprocessen ved at følge følgende skønheds råd til daglig:

Først og fremmest skal du beskytte dig mod solens UV stråler, især når UV-strålingen er på det højeste mellem kl. 11.00 og 15.00. Den største skade fra solens UV-stråling sker faktisk før man er fyldt 18 år. Solen har en dybtgående effekt på huden og både UVA og UVB stråler skader huden. Strålingens skader resulterer især i rynker, der opfattes som kvinders værste mareridt. Brug derfor solcremer med minimum faktor 15 (SPF – Sun Protection Factor) og smør solcremen ind en halv time før du begår dig ud i solen.

Alle kvinder og mænd vil gerne se smukke og sunde ud. Solens effekt, der giver os en flottere kulør, gør at vi føler os bedre tilpas, både psykisk og fysisk. Den flotte kulør giver os et smukkere ydre og en bedre selvtillid. Derfor glemmer vi desværre solens farlige effekt på huden. Når vores flotte kulør forsvinder igen, finder vi andre løsninger som solarium, der er lige så skadelig som solen.

Forestil dig en kvinde eller en mand, der altid har beskyttet sin hud mod solens UV-stråler og i en alder af 50 år, har hud som en på 35 år? Fascinerende, ik’? Det er faktisk ret nemt at se yngre ud end man i virkeligheden er. Hvis du vil undgå rynker, skal du beskytte din hud mod UV-stråling. Undgå solens stråler mellem kl. 11.00 og kl. 15.00 og husk altid at bruge solcreme med en faktor der passer din hud.

0 thoughts on “FERIE: Beskyt huden mod solens stråler og se yngre ud”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *