Ferie på en Ø: Hawaii

Ferie HawaiiEn af de mest kendte stater i USA er ø-gruppen Hawaii. Beliggende i Stillehavet, er øen den 50. stat i USA. Men historien om Hawaii går århundreder tilbage i tiden, der var beboet af stammer. Den traditionelle kultur i området på denne ferieø kommer fra disse stammer.

Som den eneste beboelses ø, har Hawaii et anderledes klima end resten af Amerika. Det område øen dækker, fortsætter med at udvide sig med lavaen fra de aktive vulkaner. Hele området er dannet af denne lava. Øen er meget frugtbar og du kan se enestående plante og dyrearter på øen. Med små og store i alt 18 øer danner ø-gruppen Hawaii (Sandwich Øerne) og de har alle forskellige egenskaber. Tropisk klima er dominerende og du kan opleve sol og regn på samme tid.

Engelsk og hawaiiansk er de officielle sprog. Hvis du taler engelsk kan du klare dig fint på øen, da de fleste af de lokale taler sproget. Hawaii samler mange religioner: Kristne, jøder, buddhister og andre fra store trosretninger kan findes i samme område. Forfædrene til Hawaii var stammer og det har stadig en stor population af det amerikansk asiatiske folk. Udover dette har folk fra andre racer bosat sig i Hawaii. Transport er tilgængelige ad vej, færge og luft. Ferie i en sådan historisk, naturlig og kulturel rig øgruppe er som at befinde sig i en drømmeverden og bør virkelig opleves.

Aktiviteter på Hawaii
Aloha! Smilende og venlige beboere af Hawaii byder dig velkommen til deres ø. Smukke piger danser hula dans i traditionelt tøj, vejret er solrigt, havet og skoven går ud i et og det er bare smukke Hawaii!

Festivaler holder ferieøen i live. Hvis du har lyst til sådanne arrangementer, kan du deltage i festivaler på særlige dage. De har beplantningsfestivaler, hvor det kommende forår fejres. Selv helt specielle arrangementer for at se solnedgang eller solopgang kan opleves.

Hvis du holder af udendørs sport og aktiviteter, har Hawaii et passende miljø. Du kan tilmelde skovture og vandreture der bl.a. afholdes til velgørenhed. Løbeture arrangeres også men helt almindelige gåture på egen hånd i den friske luft er en oplevelse i sig selv. Der er ATV ture i naturen du også kan deltage i.

At besøge historiske steder er en anden mulighed. Øerne der er dannet med lava skaber et utroligt smuk landskab. Derudover er der fundet udgravninger fra de lokale stammer, hvor det er muligt at se de arkæologiske fund.

Havet er smuk og endeløs og der er masser af muligheder for aktivititer: Dykning, svømning, fiskeri, snorkle, sejlads og surfing. Men et besøg på stranden og slappe af med en smuk udsigt er ligeledes underholdende og fredeligt.

Du går rundt, svømmer, går, løber og slapper af og hvis du nu tror, at der ikke er andet at foretage i Hawaii, tager du fejl! At se øen fra himlen med helikopter anbefales. Naturen skaber et eventyr i sig selv med en helikoptertur, hvor specialiserede virksomheder står for disse helikoptertur.

Middage har en meget stor betydning på Hawaii. Restauranter gør meget ud af særlige måltider med solnedgang ved havet. Du kan nyde maden enten på en af øerne eller på en båd, der en slags ritual.

Besøg den Hawaii’s officielle hjemmeside om ferie på øen.

Læs vores guide og find billige flybilletter til Hawaii.

0 thoughts on “Ferie på en Ø: Hawaii”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *