En million rejsedrømme har jeg

Der er seriøst så mange steder i verden, som jeg gerne vil se og opleve. Det spænder både fra frilufts oplevelser såsom vandreture, skiture og bjergbestigning til mere luksuriøse rejsemål såsom Thailand, Australien og New York.Hvis jeg havde uanede mængder af tid og penge, så ville jeg tage af sted 4 gange om året, det er sikkert og vist.

Men hvis jeg skulle vælge min næste tur lige nu og her, så ville det nok være en vandre tur. jeg har lyst til at se Nord Norge helt tæt på, og det ville for mig være den ultimative sommer ekspedition. Tænk sig at gå helt deroppe i det nordligste Norge og så nordlys og al den skønne natur. norge

Mine største rejseoplevelser til dato må næsten være alle mine skiture, fordi naturen er så smuk, og fordi man bevæger sig så meget, og dermed bruger sin krop. Det der med at ligge og dovne ved en pool – det går kun lige an i en dag for mig.

Jeg vil helst ud og opleve noget, når jeg er af sted. Hvordan har I det med rejser? Og hvad er jeres bedste rejseminde? Og værste?

0 thoughts on “En million rejsedrømme har jeg”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *