EF Sprogrejser – 2 Perfekte vinterbyer

Efteråret er ved at være passé. Årstidens gule og brune farver er så småt erstattet af bare træer, mørke dage og rimfrost på græsset. Men den kommende vintertid kan være en fortryllende tid, hvis man opholder sig i nogle af EF Sprogrejsers smukke vinterbyer. De har charme, juletraditioner og frem for alt en masse sne.

EF Sprogrejser Præsenterer: Bjergrige Vancouver

Vancouver, som er en af EF Sprogrejsers mest populære destinationer, er Canadas største havneby. Byen er et godt miks af moderne vibrationer fra ungdommen i West End og ordentlige forhold i gader og stræder. Derfor har EF Sprogrejser også valgt at placere sin skole i netop West End, så unge rejsende kan møde jævnaldrende Vancouvere.

Vintertiden i Vancouver er helt speciel. Byen er proppet med events og begivenheder, der fejrer vinterens tilkomst. Hvis man elsker vinteren, sne og spændende aktiviteter, er Vancouver den helt rette destination for dig. Byen er vinteraktiviteternes højborg, og den er spækket med utallige (vinter) aktiviteter. Mange i byen lever og ånder for ski og snowboard og tager så ofte som muligt op i de betagende bjerge. Byen var endda vært for Vinter OL i 2010, hvor man kunne se Canadas tage en stor del af medaljerne.

EF Sprogrejser - Vancouver
EF Sprogrejser – Vancouver

Der er hele 5 fantastiske ski- og snowboard områder ved Vancouver – blot kort afstand fra byens midtpunkt og derfor også EF Sprogrejsers skole. En sprogrejse med EF Sprogrejser giver elever rig mulighed for at opleve det fantastiske bjerglandskab i Vancouver, mens man står på ski eller snowboard med andre sprogstuderende. Det er ideel måde at kombinere sprogundervisning om dagen med sports- og naturaktiviteter og aftenen og weekenden. På EF Sprogrejsers Twitter profil kan du læse beretninger fra andre unge, der har været af sted til Vancouver.

Når man går rundt i gader og stræder mærker man med det samme, at byen elsker vinteren – og dermed også juletiden. Der er pyntet op med lys og julepynt på alle gadehjørner, og man kan ikke tage et skridt udenfor, uden at varm chokolade eller vafler møder ens næsebor. EF Sprogrejsers destination er perfekt for dem, der gerne vil dyrke vinteraktiviteter i bjergene, mens dejlige julelækkerier kan nydes nede i byen.

 

 

EF Sprogrejser præsenterer: Eventyragtige München

Hvis man gerne vil nyde et fantastisk vinterophold med EF Sprogrejser, men ikke vil rejse hele vejen til Canada, kan man med fordel tage til München. Den tyske storby blev grundlagt helt tilbage i 1158, hvilket gør flere af byens snævre gader og smukke bygninger helt eventyragtige. Byen ligger lige nord for de bayerske alper, og den er et populært rejsemål for både tyskere og udlændinge. EF Sprogrejser sender hvert år flere tusinde rejsende til netop den Bayerske hovedstad, da mange gerne vil forbedre deres tyske, mens de oplever en juletid selv H. C. Andersen ville være misundelig på. Byens afkroge, bygninger og gader fortæller hver deres helt egen unikke historie.

EF Sprogrejser - München
EF Sprogrejser – München

Med EF Sprogrejser får du muligheden for at besøge det verdenskendte slot, som inspirerede til Disney-symbolet: Neuschwanstein slot. Neuschwanstein slot blev bygget af Ludvig 2. og er et af de mest spektakulære slotte i hele verden. Gå på eventyropdagelse med EF Sprogrejser, når du besøger det fantastiske München.

0 thoughts on “EF Sprogrejser – 2 Perfekte vinterbyer”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *