Billige flyrejser til Tyrkiet?

Billige flyrejser TyrkietEr du på udkig efter billige flyrejser til Tyrkiet?
Hvis du skal bruge en flyrejse til Tyrkiet er tiden omkring industriferien ikke den bedste tid af året for at skaffe billige flyrejser til Tyrkiet. En del herboende tyrkere rejser på ferie i hjemlandet og derfor er priser på flyrejser højere end resten af året. Det er dog stadig muligt, med lidt research at finde en billig flyrejse til Tyrkiet, hvis du følger denne guide.

Direkte flyrejser fra København til Istanbul
To flyselskaber tilbyder direkte flyrejser til de tyrkiske storbyer Istanbul og Ankara. Det er Turkish Airlines og Pegasus Airlines. Det er dette udgangspunkt der er taget i priser jeg sammenligner besparelser med herunder.

Flyrejse fra København med mellemlanding
Du kan anskaffe dig billige flybilletter ved at forlænge din flyrejse ved at mellemlande. Med en enkel mellemlanding i f.eks. Wien (Vienna International Airport) med Austrian Airlines, i Budapest (Budapest Airport) med Malev eller Frankfurt (Frankfurt Airport) med Lutfhansa, kan du spare op til kr. 1.500,- på din flyrejse. En mellemlanding betyder, trods pengebesparelse, en forlænget rejsetid i forhold til et direkte fly.

Flyrejse fra Hamborg uden mellemlanding
Bor du i nærheden af den tyske grænse i Sønderjylland, er der er ca. 2.000 kr. at spare ved at vælge din flyrejse fra Hamborg (Hamburg Airport) i forhold til en direkte flyrejse fra København. Der er rigtig mange flyafgange fra Tyskland til Tyrkiet, da der bor knap tre millioner tyrkere i Tyskland.

Flyrejser til Tyrkiet fra andre danske lufthavne
Der er ingen rutefly fra andre danske lufthavne med direkte afgange til tyrkiske byer (bortset fra charterfly).

1 thought on “Billige flyrejser til Tyrkiet?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *