Billige flybilletter

Billige flybilletter med online rejsebureauerDet er i dag blevet væsentlig nemmere at finde billige flybilletter, når man skal rejse. Diverse online rejsebureauer har specialiseret sig i den form for ydelser, hvor vi rejselystne mennesker skal booke vores flyrejser. Disse online rejsebureauer benytter sig af et system, hvor der i en fælles database kan findes priser på flybilletter fra flere flyselskaber. På den måde er det nu blevet meget nemmere at søge et sted og finde den billigste flybillet til en valgt destination. Jeg vil dog klart anbefale at man søger efter sin flybillet minimum et par steder, før man vælger at købe flybilletten. Prisen kan nemlig godt varriere.

Billige flybilletter til lange flyrejser
Jeg rejser meget, især på korte forretningsrejser, hvor det ikke altid er prisen der er det altafgørende. Når man skal på længere flyrejser, kan det ofte godt betale sig at mellemlande rent prismæssigt, da nogle af de helt store flyselskaber kan tilbyde en billigere flybillet, da de har mange flere flyafgange. Et eksempel her er bl.a. Turkish Airlines, der flyver direkte fra Københavns Lutfhavn (CPH) til Istanbul Atatürk Airport (IST – Istanbul Atatürk Hava Limani). Her er der bestemt mange penge at spare ved mellemlanding med et af de store flyselskaber som Austrian, KLM, LOT, LuftHansa og SAS. Dog foretrækker jeg direkte fly med de tyrkiske flyselskaber Turkish Airlines eller Pegasus Airlines, da rejsetiden spiller en stor rolle for mig på korte forretningsrejser. Vælger du en flyrejse med mellemlanding fra f.eks. København til Istanbul, kan denne flyrejse vare mellem 8-10 timer, hvorimod du med de tyrkiske flyselskaber blot er i luften i tre timer.

Billige flybilletter til korte flyrejser
På korte flyrejser er der sjældent udbudt flyrejser med mellemlandinger og selvom der er, kan det økonomisk ikke svare sig. Skal du f.eks. have en flybillet til Holland f.eks. Amsterdam, Østrig f.eks. Wien, Polen f.eks. Warsava, Tyskland f.eks. Berlin eller Hamborg eller skandinaviske byer i Sverige og Norge f.eks. Stockholm og Oslo, kan ovennævnte flyselskaber anbefales. Til Oslo tilbyder Norges eget flyselskab Norwegian billige flybilletter fra København. Til Stockholm tilbyder Sterling ligeledes billige flyrejser. Sterling er samtidig ret stærke på flybillet priser til England f.eks. London.

Billige flybilletter til indenlandske flyrejser
Der kan købes billige flybilletter til og fra København, Århus, Billund, Sønderborg og Aalborg hos Cimber Air, SAS og Sterling.

Her kan du finde billige flybilletter med følgende online rejsebureauer:
FlyingOffice.dk
MoMondo.com
MrJet.dk
RejseFeber.dk
Seat24.dk
TravelMarket.dk

1 thought on “Billige flybilletter”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *