Ambassade Bulgarien

Ambassade Bulgarien FlagFerie i Bulgarien
Bulgarien er et at de lande der har blomstret op som et af Europas foretrukne feriesteder. Rejsehungrende turister rejser til dette østeuropæiske land for at nyde solen, strandene og ikke mindst de billige priser. Charterrejser og flybilletter til Bulgarien er i den billige ende og danske rejsebureuaer har virkelig fået øjnene op for dette land som feriested. En del danskere besøger hen over sommermånederne Bulgarien og Sunne Beach er blevet det foretrukne sted for de unge danskere og europæere. Bulgarien grænser op til Tyrkiet, Grækenland, Makedonien, Serbien og Rumænien. Turismen har boomet de sidste par år i kystområderne ud til Det Sorte Hav.

Jo flere danskere der rejser til Bulgarien, des mere behov bliver der for kontakt til Den Danske Ambassade i Bulgarien og Den Bulgarske Ambassade i Danmark. Der er ikke behov for visa til Bulgarien, da landet er med i EU. Herunder er kontaktinformationer til de to ambassader:

Kontaktoplysninger til Den Bulgarske Ambassade i Danmark
Den Bulgarske Ambassade (Embassy of the Republic of Bulgaria in Denmark)
Gamlehave Allé 7
2920 Charlottenlund
Tlf.: +45 3964 2484 begin_of_the_skype_highlighting +45 3964 2484 end_of_the_skype_highlighting

Kontaktoplysninger til Den Danske Ambassade i Bulgarien
Embassy of Denmark in Bulgaria
Dondoukov Boulevard 54
Postbox 37
1504 Sofia
Tlf. +359 (2) 917 0100
Hjemmeside Danmarks ambassade

1 thought on “Ambassade Bulgarien”
  1. Mon den Bulgarske Ambassade kan skaffe mig oplysninger om campingpladser i eller i nærheden af Sofia? På forhånd tak. Venlig hilsen Gerda Appel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *