2008 Sommer: Badedragter og Bikini Modeller

Sommer: Badedragter og Bikini Modeller Selvom sommeren de sidste par dage har svigtet, kan den stadig nå at komme igen. Eller også har du planer om at rejse sydpå til sommer, sol og strand. Begge dele betyder at man skal i pool eller på stranden. Men er du klar til det? Har du en badedragt eller en bikini, du vil vise dig i? Hvis du ikke har eller måske har lyst til at købe en ny, kan du læse dette indlæg og om den nyeste mode indenfor badedragter og bikinier.

Designere har arbejdet længe før lanceringen af de nyeste 2008 modeller. Denne sommers modeller kan inddeles i fire kategorier: Sort, hvid, varme farver og de figursyede:

– Som symbol for det galante, det enkle og charmerende, dominerer farven sort strandene denne sommer. Sort går godt med farvet kulør.
– Hvis du leder efter noget livligt, er hvid at foretrække. Hvide badedragter og bikinier er populære.
– Varme farver er også en mulighed. Du adskiller dig mere i mængden med f.eks. skinnende farver, varm grøn, orange, gul osv. Alle disse farver er fantastiske og ser godt ud.
– Den sidste kategori er figursyede modeller. Hvis du gerne vil følge den nyeste mode og du har det godt med din krop, bør du vælge modeller som disse.

2008 sommer kollektionerne er livlige og farverige. Perler og natursten er en del af stoffet. Tilbehøret gør badedragten og bikinien smukkere og mere imponerende.

Hvilke modeller passer dig bedst
Er det svært at vælge en bikini på grund af din krop? Du ønsker at se smuk ud og du ønsker dette uden at skulle igennem en skønhedsoperation først! Så bør du vælge den rigtige model der passer dig!

Her er nogle gode råd for at kunne tage det rigtige valg: Hvis du har problemer med din talje, bør du vælge en model, som lukker din talj. Dette fjerner opmærksomhed fra området og med den rette stoftype, kan du dække lidt af probelerme væk.
Både store og små bryster kan forårsage et problem når kvinder skal finde det perfekte badetøj. Du vil have dem til enten at se mindre eller større ud. Med disse gode råd er det muligt. Hvis du synes, dine bryster er for store og du ikke ønsker at tiltrække folks opmærksomhed, bør du bære noget, der kan bindes om halsen. Hvis situationen er den modsatte, skal du vælge trekantsbikini og stropløse modeller.
Hvis du synes du er for kort eller for høj og du kan ikke afgøre, hvilken model der passer dig bedst. En kort krop ser bedre ud med bikini (Todelte dragter). Hvis du er høj, kan du vælge figursyede modeller.

Dine kropsmål eller form er ikke vigtig. Det vigtigste er det rigtige valg af badetøjet. De mest behagelige modeller er bikinier, det ser godt ud og du kan bære dem separat med forskellige modeller. Selve processen hvor du skal finde den helt rigtige model er den sværeste del og tager længst tid. Men du bør prøve mange modeller for at finde den bedste. En planlagt shopping ender altid med succes!

Tilbehør med Badetøj (Accessories)
Du har fundet den bedste model der passer dig bedst. Nu er det tid til at færdiggøre den med tilbehør. Slippers, pareo, taske, hat, solbriller, håndklæder, måske øreringe, halskæde og armbånd. De er vigtige for at fuldende det perfekte look, men tilbehør bør være praktiske, ellers er de byrder, mens man solbader eller svømmer.

Denne sommer er store solbriller, farverige pareo’er og håndklæder, store hatte, elegante øreringe, halskæder og armbånd på mode og du kan bruge dem med dit badetøj.

1 thought on “2008 Sommer: Badedragter og Bikini Modeller”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *